2841034113 Άγιος Γεώργιος, Λασιθίου info@silligardos.gr

Συλλιγάρδος Ο.Ε.
Βιοτεχνία Επεξεργασίας Γάλακτος Νεάπολη Κρήτης


 

Η εταιρεία ΣΥΛΛΙΓΑΡΔΟΣ Ο.Ε ιδρύθηκε το 1987 από τους αδερφούς Ιωάννη & Μιχάλη Συλλιγάρδο, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση του πατρός Νικολάου Ι. Συλλιγάρδου στην παραγωγή παραδοσιακής γιαούρτης από το 1958.

Το 1998, σε εναρμόνιση με τις Κοινοτικές οδηγίες και τις εγχώριες διατάξεις, η εταιρία μετεγκαταστάθηκε από το ιδιόκτητο παραδοσιακό εργαστήρι της σε ένα σύγχρονο τυροκομείο σε ιδιόκτητο οικόπεδο 20 στρεμμάτων.

Το 1999 αποδόθηκαν οι αριθμοί αδειών του Υπ. Βιομηχανίας & της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής.

Το 2002, και μετά την εγκατάσταση σχεδίου H.A.C.C.P., η εταιρία μας λαμβάνει τον κωδικό έγκρισης 32.4.220 της Ε.Ε τον οποίο διατηρεί μέχρι σήμερα.

Τέλος, το 2006 γίνεται ανανέωση της άδειας λειτουργίας από το Υπ. Βιομηχανίας λόγω αύξησης της δυναμικότητας του εργοστασίου.Σύστημα Διαχείρησης Ασφάλειας των Τροφίμων
Από το 2001 στην επιχείρησή μας εφαρμόζεται το σύστημα H.A.C.C.P στην παραγωγική διαδικασία όλων των προϊόντων. Ακόμη, στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των προϊόντων μας (που αποτελεί βασική μας φιλοσοφία), η εταιρία μας συνεργάζεται με εγκεκριμένα και πιστοποιημένα εργοστάσια ζωοτροφών ώστε οι κτηνοτρόφοι – προμηθευτές μας να χρησιμοποιούν υψηλής ποιότητας ζωοτροφές με χαμηλότερο κόστος. Στα άμεσα σχέδια της εταιρίας είναι η πιστοποίηση των συστημάτων με ISO 22000 για την ασφάλεια και ISO 9001 για την ποιότητα των προϊόντων μας.

 

Προσωπικό
Η εταιρία μας στελεχώνεται από 8 άτομα μόνιμο προσωπικό και 3-4 εποχιακούς υπαλλήλους. Στο μόνιμο προσωπικό υπάγονται: ένας εμπειρικός τυροκόμος, ένας επιστήμων – τεχνολόγος τροφίμων, ένας πτυχιούχος τυροκόμος, ένας μηχανολόγος μηχανικός – συντηρητής, μία υπάλληλος λογιστηρίου, ένας οδηγός διανομών και δύο υπάλληλοι καθαριότητας – γενικών καθηκόντων.

Παρουσία στην αγορά
Με τα σχεδόν 50 χρόνια παρουσίας του ονόματος ΣΥΛΛΙΓΑΡΔΟΣ στην αγορά των ποιοτικών παραδοσιακών προϊόντων γάλακτος, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών τόσο για την ποιότητα όσο και για την ασφάλεια των προϊόντων μας. Το γάλα που χρησιμοποιούμε προέρχεται αποκλειστικώς από κτηνοτρόφους της Κρήτης. Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε ιδιώτες καταναλωτές αλλά και σε επιχειρήσεις εστίασης μέσω χονδρικής και λιανικής πώλησης. Γνώρισμά μας είναι η αξιοπιστία τόσο στην ποιότητα όσο και στους χρόνους παράδοσης. Με έδρα τη Νεάπολη Λασιθίου, η διανομή των προϊόντων μας γίνεται από ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία, 2-3 φορές την εβδομάδα ώστε να βρίσκονται πάντα φρέσκα στα σημεία πώλησης. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται επίσης στο εμπόριο ζωοτροφών ώστε οι κτηνοτρόφοι συνεργάτες μας να διασφαλίζουν πάντοτε την διατροφή των ζώων τους με τις καλύτερες και εγκεκριμένες ζωοτροφές.

 

Δρομολόγια
Τα δρομολόγια διανομών γίνονται με ιδιόκτητο φορτηγό – ψυγείο και έχουν ως εξής:

Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος, Ελούντα, Κριτσά και ενδιάμεσοι προορισμοί
Νεάπολη – Ιεράπετρα
Νεάπολη – Ηράκλειο και ενδιάμεσοι προορισμοί

 Συλλιγάρδος Ο.Ε. | Βιοτεχνία Επεξεργασίας Γάλακτος

Άγιος Γεώργιος, Λασιθίου Κρήτη
Τηλ: 2841034113, Φαξ: 2841034113
E-mail: info@silligardos.gr